ELECTROCASNICE

COMBINE FRIGORIFICE, FRIGIDERE, MASINI DE SPALAT, LAZI FRIGORIFICE, ARAGAZE, TV, LCD, IT&C
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI “ROMBIZ ITI RASPLATESTE FIDELITATEA!” perioada desfasurarii campaniei 01.12.2010-30 .06.2012

In jos 
AutorMesaj
rombiz
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 339
Data de inscriere : 27/08/2010
Varsta : 37

MesajSubiect: REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI “ROMBIZ ITI RASPLATESTE FIDELITATEA!” perioada desfasurarii campaniei 01.12.2010-30 .06.2012   Mier Dec 01, 2010 9:33 pm

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

“ROMBIZ ITI RASPLATESTE FIDELITATEA!”


1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE:


Organizatorul campaniei este SC ROMBIZ IMPEX SRL, cu sediul social in Bucuresti, str. Sutasului, nr. 20A, sector 1, cod 075100, Romania, adresa de corespondenta –str. Tamasi nr.20 , Buftea – jud Ilfov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, sub nr J40/12525/91, CUI RO1595012, tel 0372-711.788(79), fax 0372-874.556, cont bancar RO54BRDE441SV00013434510 deschis BRD SUC. DECEBAL, BUCURESTI denumită în cele ce urmează Organizator.
Campania se va desfasura cu respectarea prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Orice persoana are libertatea de a participa sau nu la aceasta campanie. In situatia participarii la aceasta campanile promotionala, persoana in cauza este de acord cu termenii si conditiile desfasurarii acesteia si ia la cunostinta ca orice nerespectare poate avea ca efect neacordarea discountului oferit de Organizator.


2. LOCUL DESFASURARII CAMAPANIEI PROMOTIONALE

Aceasta campanie promotionala se desfasoara in magazinele ROMBIZ- deschise pe teritoriul Romaniei in urmatoarele orase:

ABRUD, ADJUD, AIUD, ALESD, BABADAG, BAILESTI, BAICOI, BRAD, BREAZA, BREZOI, CARACAL, CARANSEBES, CAMPIA TURZII, CAMPINA, CAMPULUNG MOLDOVENESC, CORABIA, FAGARAS, FALTICENI, FETESTI, FIENI, GHERLA, HOREZU, HUEDIN, IANCA, LUPENI, MACIN, MIERCUREA CIUC, MIZIL, MOTRU, ORADEA, ORSOVA, PANCIU, PASCANI, PUCIOASA, RAMNICU SARAT, ROSIORI DE VEDE, SEBES, SEGARCEA, SLATINA, TARGOVISTE, TARGU FRUMOS, TARGU OCNA, TARNAVENI, TOPOLOVENI, TULCEA, TURNU MAGURELE, URZICENI, VATRA DORNEI, VULCAN, ZIMNICEA,

3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala este impartita in doua etape:
1. Distribuirea voucherelor de fidelitate
01.12.2010-31.12.2011 (inclusiv)
2. Achizitionarea articolelor cu discount in perioada:
01.12.2010-30.06.2012 (inclusiv).
Campania promotionala poate fi prelungită de către Organizator printr-un act aditional la prezentul regulament.

4. PERSOANELE PARTICIPANTE LA CAMPANIA PROMOTIONALA

Poate participa la prezenta campanie orice persoana fizica care a implinit 18 ani si are domiciliul/resedinta in Romania (denumit in prezentul Regulament “client”), care face cumparaturi in oricare din magazinele ROMBIZ in perioada 01.12.2010 -31.12.2011, in conformitate cu cerintele prezentului Regulament si ale dispozitiilor legale in vigoare.
Achizitionarea produselor cu discount se poate face din oricare din magazinele Rombiz,in perioada 01.12.2010-30 .06.2012.

5. MODUL DE DESFĂSURARE AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Mecanismul promotiei consta in acordarea unui discount in anumiti termini clientilor fideli Rombiz.
Clientii care fac cumparaturi de minim 500 lei in oricare din magazinele Rombiz- in perioda 01.12.2010-31.12.2011 (inclusiv) au posibilitatea de a primi un voucher de fidelitate. Valoarea acestuia variaza in functie de valoarea facturata, astfel:

50 lei pentru cumparaturi de minim 500 lei.
70 lei pentru cumparaturi de minim 1000 lei.


Voucherul nu este un mijloc de plata ci este un talon in schimbul caruia posesorul poate primi un discount in valoare de 50 lei sau de 70 lei la o noua achizitie din magazinul Rombiz, conform prezentului regulament.
Voucherul este nominal, pe el regasindu-se inscrise datele primei facturi de achizitie, semnatura si stampila magazinului Rombiz, valoarea discount.
Fiecare client care face cumparaturi in magazinele Rombiz, de minim 500 ron, daca doreste, primeste un voucher cu valoarea discountului atribuit conform regulamentului. Pentru a putea beneficia de discount in urmatoarele 6 luni, clientul trebuie sa faca o noua achizitie, in valoare de minim 500 de lei din magazinele Rombiz. Voucherele se acorda pe baza unui singur bon fiscal/factura cu conditia ca valoarea acestora sa fie de minim 500 lei pentru cel de 50 lei, sau de minim 1000 lei, pentru cel de 70 lei. Voucherele nu se vor acorda pe bonuri fiscale /facturi cumulate.
Voucherele de fidelitate vor fi puse la dispozitia clientului, in toate magazinele Rombiz si se vor acorda in limita stocului disponibil, Rombiz- depunand diligenta in asigurarea distribuirii acestora pe toata perioada desfasurarii campaniei promotionale.
Prezenta campanie de fidelizare consta in acordarea unui discount de 50 sau 70 de lei (in functie de valoarea facturata) posesorului unui voucher valid, la achizitionarea oricaruia din produsele aflate in stocul magazinului in valoare de minim 500 lei in urmatoarele 6 luni de la data eliberarii voucherului.
Discountul se va acorda clientilor pe baza voucherelor, dupa cum urmeaza:
Pentru a beneficia de discountul de pe voucher conform celor anterior mentionate, clientii trebuie sa efectueze o noua achizitie din magazinele Rombiz in valoare de minim 500 de lei in urmatoarele 6 luni. Vocherele se acorda clientului IMEDIAT dupa emiterea bonului fiscal/facturii fiscale si este materializat printr-un talon cu insemnele promotiei.
Astfel, in toate magazinele Rombiz, in functie de valoarea cumparaturilor (minim 500 lei) poti obtine un vaucher de fidelitate si poti beneficia de discountul aferent valorii pentru urmatoarea achizitie ce depaseste 500 lei in urmatoarele 6 luni de la data voucherului.


6. MODALITATEA DE ACORDARE A DISCOUNTULUI.

Clientul care a achizitionat produse din magazinele Rombiz in termenii mentionati in prezentul regulament, beneficiaza de discountul voucherului primit la urmatoarea achizitie de peste 500 lei in urmatoarele 6 luni.
Pentru cumpararea produselor cu discount ,clientul se va prezenta in magazinul Rombiz cu voucherul atribuit conform prezentului Regulament. Voucherul are valabilitate 6 luni de la data facturii in perioada 01.12.2010-30.06.2012 (inclusiv). Voucherele vor fi distribuite numai in perioada 01.12.2010-31.12.2011.
Pentru acordarea discountului la o noua achizitie, clientul va prezenta in magazinul Rombiz voucherul completat, semnat si stampilat de catre magazin. Reprezentantul Rombiz din magazin va retine voucherul si-l va atasa la un tabel unde va mentiona in scris,numele/prenumele,valoarea si numarul noii facturi pentru care s-a acordat discountul.
Acordarea discountului catre clienti se face doar pe baza voucherului de fidelitate completat in intregime, corespunzator Regulamentului.
Clientul va primi corespunzator unui voucher, un singur discount la produsele achizitionate conform prevederilor prezentului regulament. Pentru a fi valid, voucherul trebuie sa fie completat in intregime, nu trebuie sa fie deteriorat ( rupt, relipit, etc). Clientul poarta intreaga responsabilitate pentru prezentarea acestuia in stare corespunzatoare pentru a a putea primi discountul specificat la o noua achizitie de cel putin 500 lei in urmatoarele 6 luni de la data eliberarii. Clientii pot beneficia de discountul specifiat pe voucher 6 luni de la data acordarii , data finala a eliberarii de vouchere fiind 31.12.2011. Dupa data de 30.06.2012 voucherele devin invalide, anulandu-se de drept.

7 . ALTERNATIVELE PREMIILOR

Posesorii voucherelor valide nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in schimbul acestora si nici nu pot solicita modificarea parametrilor discounturilor acordate.
Discountul va fi acordat posesorului voucherului pentru produsele achizitionate conform prezentului Regulament.
Rombiz nu isi asuma raspunderea in nici un fel in cazul pierderii, furtului sau deteriorarii voucherului. Singura obligatie a Rombiz, fiind sa acorde posesorului sau, discountul inscris, la achizitionarea altor produse in limita stocului disponibil si conform prezentului Regulament. Voucherele care sunt modificate, corectate,reparate, lipite, deformate, fotocopiate, deteriorate sau care nu corespund datelor din sistem vor fi refuzate.

8. DIVERSE

Organizatorul promotiei are dreptul să refuze acordarea discountului sau să pretindă returnarea acestuia, în cazul în care a fost obtinut prin fraudă sau, se descopera ulterior ca participarea s-a făcut fără respectarea regulilor prevăzute în prezentul regulament.
În cazul oricărei fraude, neîntelegeri sau dispute care poate apărea în orice moment cu privire la desfăsurarea acestei promotii, SC ROMBIZ IMPEX SRL îsi rezervă dreptul de a lua toate măsurile legale considerate oportune.

9. REGULAMENTUL PROMOłIEI

Regulamentul oficial al promotiei este disponibil în mod gratuit, la cerere, la birourile Rombiz din magazinele participante.
Prin participarea la prezenta campanie, clientii sunt de acord să se conformeze si să respecte prevederile acestui regulament.

10. INCETAREA PROMOTIEI

Prezenta campanie promotionala poate inceta si in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://rombiz.forumgratuit.ro
 
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI “ROMBIZ ITI RASPLATESTE FIDELITATEA!” perioada desfasurarii campaniei 01.12.2010-30 .06.2012
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ELECTROCASNICE  :: Electrice si electrocasnice :: Regulamente promotii-
Mergi direct la: