ELECTROCASNICE

COMBINE FRIGORIFICE, FRIGIDERE, MASINI DE SPALAT, LAZI FRIGORIFICE, ARAGAZE, TV, LCD, IT&C
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Campanie buy-back Electrolux " ALEGE ELECTROLUX GREEN " ,perioada de desfasurare 01.10.2010-15.11.2010

In jos 
AutorMesaj
rombiz
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 339
Data de inscriere : 27/08/2010
Varsta : 37

MesajSubiect: Campanie buy-back Electrolux " ALEGE ELECTROLUX GREEN " ,perioada de desfasurare 01.10.2010-15.11.2010   Mier Oct 27, 2010 7:16 pm


Act Aditional

Asociatia Românã pentru Reciclare - RoRec, persoanã juridicã, fãrã scop patrimonial, cu sediul în Bucuresti, adresa postala Bd. Ficusului nr. 40, sector 1, RO 013975, înregistratã la Judecãtoria sectorului 2 cu nr. 187/PJ/2007, în Registrul Asociatiilor si Fundatiilor nr. 88/2007, cod unic de înregistrare CIF 22318081, tel. 021-232.7182 si fax 021-232.7181, având cont bancar RO84 RZBR 0000 0600 0952 8161 la Raiffeisen Bank Romania SA- agentia Dorobanti, legal reprezentatã prin dl. Liviu Popeneciu, presedinte dir.gen. - denumitã în continuare „RoRec” sau „Asociatia”;
si
S.C. ROMBIZ IMPEX SRL, persoanã juridicã de drept roman, cu sediul în Bucuresti, înregistratã la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub numãrul J40/12525/1991, având cod unic de înregistrare CIF RO1595012, telefon: 0372711779/ 778, fax: 0372874556, având cont bancar nr. RO 54BRDE441SV00013434510 deschis la banca BRD Bucuresti, suc Decebal, reprezentatã prin dl./dna HESSAM MROUEH în calitate de Administrator - denumitã în continuare “Distribuitorul”;
in temeiul Art 1.2 si Art 5.13 din Contractul Cadru nr. TTG/______ /2010, a fost convenit si s-a incheiat prezentul Act aditional, avand urmatoarele prevederi:
Pct 1. Perioada desfasurarii actiunii “ALEGE ELECTROLUX GREEN” din programul TTG :
 Durata : Incepand cu 01.10.2010 pana la 15.11. 2010.
Pct 2. Grupe DEEE colectate:
 aparate electrocasnice MARI
Pct 3. Produse eligibile in actiunea “ALEGE ELECTROLUX GREEN”:
 aparate electrocasnice MASINI SPALAT RUFE A-10% si A-20% brandul Electrolux SI MASINI DE SPALAT VASE brandul Electrolux
Conditiile participarii pentru consumatori sunt anexate prezentului Act aditional.
Pct 4. Mecanismul actiunii cuprinde urmatoarele fluxuri:
(a) Pe durata actiunii, un consumator persoana fizica preda DEEE direct la magazinul retailerului, primeste un tichet (*) ori voucher, consemnand predarea deseului, completat cu datele personale pentru individualizarea dreptului la beneficiul aratat. Posesorul de drept al tichetului/voucher valoric poate cumpara pe loc un produs nou echivalent, dintre cele aratate ca eligibile la momentul achizitiei, de exemplu un aparat electrocasnic mare, iar livrarea lui la domiciliu are loc ulterior, cu transportul gratuit al magazinului.
Achizitia noului produs poate avea loc si ulterior, in oricare din magazinele aceluiasi retailer, dar nu mai tarziu de data inchiderii acelei actiuni, asa cum este aratata in tichet/voucher. In ambele cazuri, consumatorul primeste pe loc, la momentul achizitiei, beneficiul valoric indicat in tichet ori voucher, adica este dedus din pretul efectiv platit, iar tichetul/voucher este retinut in original de vanzator, la magazin.
Parcul de DEEE este administrat de distribuitor/retailer, dar periodic RoRec ridica DEEE acumulate (degajare), transportandu-le la reciclatori, iar talonul detasat din tichet/voucher insoteste fiecare deseu predat.
La fel, cumparatorul persoana fizica primeste la achizitie beneficiul cuvenit si in cazul in care, intai preda deseul la centrul de colectare administrat de RoRec pe raza localitatii, unde primeste un tichet/voucher purtator al beneficiului sau, dupa care se prezinta la magazin, pentru achizitionarea produsului nou.
(b) Un consumator persoana fizica cumpara, pe durata unei actiuni, produsul nou din magazinul distribuitorului/retailer si promite ca va preda un DEEE la momentul livrarii acestuia la domiciliul sau, cu transportul gratuit al magazinului. Tichetul ori voucherul este emis de magazin o data cu factura, insa el ramane la transportator, spre
completare cu datele personale ale cumparatorului persoana fizica, la livrare, la gospodaria lui individuala, apoi tichetul/voucherul va fi predat in original ulterior magazinului, iar talonul detasat din acesta la centrul de colectare, odata cu deseul recuperat de la domiciliu. Desigur, costul transportului pentru deseul recuperat este recunoscut in contul distribuitorului/magazin si poate constitui parte din contributia sa in parteneriatul cu Asociatia.
(c) Pentru actiunile de tip TTG, beneficiul pentru cumparatorul ce preda un deseu este evidentiat in tichetul ori voucherul valoric, ca bonificatie in suma fixa sau ca rabat procentual, ce va fi dedusa din pretul datorat la cumpararea unui produs(**) echivalent dintre cele eligibile, aflate in sortimentul curent al distribuitorului/retailer.
(*) tichetele ori vouchere sunt proiectate intr-o grafica unitara si sunt inseriate, arata data expirarii, poarta mentiunea acceptarii numai la distribuitorul/retailul (ori magazin) emitent, pe verso contin conditiile participarii cumparatorului la actiune, precum si drepturile sale, ele vor fi tiparite si livrate catre retailer de catre Asociatie, ori prin Producator (acolo unde exista contracte de sustinere), sunt de asemenea prevazute instructiunile pentru utilizare.
(**) eligibile pentru vanzare cu deducerea valorii tichetului/voucher sunt produsele livrate in retail de furnizorii ce contribuie la finantarea proceselor de colectare si reciclare a deseurilor, gestionate de Asociatie (Producatorul din contractul cadru de sustinere).
Pct 5. Costurile actiunii si modalitati de decontare:
5.1 Beneficii pentru cumparatorii finali cf. Art 4.1 din Contractul cadru TTG:
Bonificatia in tichet/voucher este de 150 (valoare cu tot cu TVA) si este in este finantata de parti astfel:
Distribuitor (retailer, ori magazin) 50 LEI Asociatia/Producator 100 LEI
5.2 Bugetul maxim alocat actiunii TTG:
 Valoric: ____________ Cantitativ (numar tichete/vouchere): ________
5.3 Bugete de comunicare in regim coop-advertising cf Art 4.2 din Contractul cadru TTG, alte activitati de marketing si modul de suportare a cheltuielilor:
ACTIUNEA: ALEGE ELECTROLUX GREEN
Activitati marketing/ comunicare
Distribuitor/ Retailer
Asociatia RoRec/ Producator
executie
valoare buget
executie
valoare buget
ATL
BTL
Others
Catalog /insertie /direct mail
Internet (prod, postare)
Decontarea in coop-advertising permite rambursarea prin Asociatie a unui volum de cheltuieli,
din activitatile convenite ca mai sus, cel mult egal cu contributia celeilalte Parti (distribuitor/retailer).
Pct 6. Cu exceptia modificarilor si completarilor convenite de Parti conform celor de mai sus, toate celelalte prevederi ale Contractului cadru TTG sus-mentionat raman neschimbate, pastrandu-si valabilitatea.
Prezentul Act aditional face parte integranta din Contractul cadru TTG si a fost incheiat la sediul Distribuitorului in 2 (doua) exemplare, socotite originale, cate unul pentru fiecare parte, astazi __________.
Pentru şi în numele Asociatiei RoRec,
Pentru şi în numele SC Rombiz Impex SRL,
Semnătura:
Semnătura:
Prin:
Liviu Popeneciu
Prin:
________________________
preşedinte
_______________
TTG_Ctr cadru_Distribuitor_2010 Page 3 of 7
ANEXA
la Actul aditional
nr. _____/ ELECTROLUX / 0_
din data ________
parte integranta din Contractul cadru nr. TTG/ _______ /2010
privind activitatile programului “TimeTo Go” (TTG) pentru informarea
si educarea consumatorilor, pentru promovarea progresului tehnic
si stimularea colectarii DEEE din gospodarii particulare
Conditii de participare pentru cumparatori:
Nota:
1. Conditiile de participare la actiunile tip “TTG” sunt opozabile cumparatorilor si ele contin prevederi obligatorii pentru participanti, privitor cel putin la perioada de desfasurare, aria de cuprindere, produsele eligibile in schimbul 1:1, categoriile DEEE acceptate la predare, mecanismul de desfasurare, drepturile si obligatiile cumparatorilor.
2. Se afla in sarcina Distribuitorului intr-o actiune de tip TTG obligatia de redactare a conditiilor de parti-cipare pentru cumparatori la acea actiune, corespunzator particularitatilor desfasurarii acesteia.
3. Asociatia si Distribuitorul se obliga sa aduca conditiile de participare la cunostinta publicului, fiecare prin mijloacele sale de informare, cu respectarea legislatiei privind protectia consumatorului.
Cu titlul exemplificativ, modelul de mai jos:
1. ORGANIZATORII actiunii tip Time To Go (TTG) : “ALEGE ELECTROLUX GREEN”
Asociatia Românã pentru Reciclare - RoRec, persoanã juridicã, fãrã scop patrimonial, cu sediul în Bucuresti, adresa postala Bd. Ficusului nr. 40, sector 1, RO 013975, înregistratã la Judecãtoria sectorului 2 cu nr. 187/PJ/2007, în Registrul Asociatiilor si Fundatiilor nr. 88/2007, cod unic de înregistrare CIF 22318081, tel. 021-232.7182 si fax 021-232.7181, legal reprezentatã prin dl. Liviu Popeneciu, presedinte - denumitã în continuare „RoRec” sau „Asociatia”;
si
SC ROMBIZ IMPEX SRL persoanã juridicã de drept roman, cu sediul în Bucuresti, înregistratã la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub numãrul J40/12525/1991, având cod unic de înregistrare CIF RO1595012, telefon: 0372711779/ 778, fax: 0372874556, reprezentatã prin dl./dna HESSAM MROUEH în calitate de Administrator - denumitã în continuare “Distribuitorul
2. DENUMIREA ACTIUNII / LOGO ALEGE ELECTROLUX GREEN
3. PERIOADA DE DESFASURARE
Cu incepere de la 01.10.2010 si pana la 30.11.2010
4. ARIA DE DESFASURARE
Actiunea se desfasoara la nivel national, in toate magazinele care comercializeaza electrocasnice conform listei produselor eligibile MASINI SPALAT RUFE A-10% si A-20% brandul Electrolux SI MASINI DE SPALAT VASE brandul Electrolux
(se anexeaza lista magazinelor si produselor participante la actiune).
5. DREPTUL DE PARTICIPARE
Programul este adresat tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data de 01.10.2010
6. MECANISMUL PROGRAMULUI
Pentru a participa la actiune, cumparatorul trebuie sa predea un echipament vechi mare * complet (nedezmembrat) fie la unul din centrele de colectare, fie la unul din magazinele participante la program, fie transportatorului care-i livreaza
produsul nou la domiciliu, situatii in care el primeste la momentul cumpararii beneficiul valoric aratat in tichet (*) ori voucher.
Beneficiul se acorda la achizitionarea unui noi MASINI SPALAT RUFE A-10% si A-20% brandul Electrolux
el se acorda direct pe factura si se aplica la valoarea de raft a produsului. Tichetul/voucherul valoric in original este retinut la magazin odata cu plata facturii. La predarea echipamentului vechi se retine cuponul de predare (talonul detasabil), cu confirmarea primirii deseului in campul dedicat pe tichet/voucher, iar cumparatorul trebuie sa anunte vanzatorul inainte de intocmirea facturii ca are un tichet valoric, pentru a-i fi dedus beneficiul cuvenit.
(*) Prin echipament vechi mare se intelege: frigidere cu 1 usa, frigidere cu 2 usi, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, vitrine frigorifice, masini spalat rufe,masini de spalat vase, indiferent de marca.
7. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca un participant sa fie considerat valid , trebuie sa intruneasca concomitent urmatoarele conditii:
Sa indeplinesca conditiile de la Sectiunea 5 a prezentelor Conditii;
Sa predea un echipament vechi in oricare din situatiile mentionate la punctul 6.
Sa achizitioneze in perioada actiunii un echipament din lista produselor eligibile, contra predarii unui DEEE.
8. RESPONSABILITATE
Organizatorii actiunii nu îsi asumã rãspunderea pentru:
- Tichete/vouchere nefolosite pana la data de 30.11 (ultima zi din actiune).
- Tichetele/vouchere distruse sau completate incorect sau incomplet.
Dovada de predare a echipamentului vechi il reprezinta tichetul/voucher, care trebuie sa fie corect completat, semnat si stampilat de cei care fac preluarea produsului uzat, conform situatiilor mentionate la punctul 6.
Predarea echipamentelor vechi de catre participanti unor persoane neautorizate exonereaza Organizatorii de orice raspundere si/sau obligatie fata de participantii respectivi.
Organizatorii nu vor fi responsabili de pierderea tichetului/voucher, de instrainarea lui si de prezentarea unor copii, deteriorate sau falsificate si nici nu vor fi obligati sa acorde bonificatia pe baza unor astfel de tichete ori voucehre, care nu intrunesc toate conditiile prevazute in aceste Conditii de participare pentru a fi validate.
9. FORTA MAJORA
Pentru scopul acestor Conditii de participare, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizatori si a carui aparitie pune pe acestia din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Conditiilor si care poate interzice/ modifica termenii acestora, etc.
Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorilor din motive independente de vointa lor, impiedica sau intarzie total sau partial executarea acestor Conditii si continuarea actiunii, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor lor pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorii, daca invoca forta majora, sunt obligati sa comunice participantilor cumparatori, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acesteia.
10. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizatori si participantii cumparatori, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.
11. CLAUZE FINALE
Prezentele Conditii de participare pentru cumparatorii din actiunea TTG “ALEGE ELECTROLUX GREEN”, vor fi disponibile in magazinele participante la actiune.
12. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin înscrierea la promotia “ ALEGE ELECTROLUX GREEN ”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participantii trebuie sa-si declare datele personale, pentru a utiliza voucherul si pentru a beneficia de reducere.
Inscrierea la promotie reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Asociatia RoRec inregistrata ca operator de date cu caracter personal in scopul de marketing, reclama , publicitate si statistica, precum si buna desfasurare a promotiei ALEGE ELECTROLUX GREEN
Participantilor la campania promotionala ALEGE ELECTROLUX GREEN le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a
TTG_Ctr cadru_Distribuitor_2010 Page 5 of 7
acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.Pentru exercitarea acestor drepturi, participantul se poate adresa cu o cerere scrisã, datatã si semnatã la Asociatia Romana pentru Reciclare-RoRec, Bdul Ficusului nr 40, sect 1, Bucuresti,RO - 013975, in atentia departamentului PR si Comunicare. De asemenea, participantului ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.
Informatii practice:
Servicii de informare pentru publicul cumparator: Call center / Telefon / Email / Web Site
Centre de Colectare pentru echipamente vechi (DEEE)
În perioada de desfăşurare a actiunii TTG: ALEGE ELECTROLUX GREEN Asociaţia Română pentru Reciclare - RoRec pune la dispoziţia publicului următoarele locaţii pentru predarea aparaturii electrice uzate: Nr Crt Localitate Adresa colectare DEEE Pers contact Nr tel centru
1.Constanta:
Str. Industriala, nr.9;
0241 586 606
2. Vidrasau:
Str. Oros, nr. 1A
Feketes Crista
0752 244 334
3. Sibiu:
Calea Surii Mici
Botogan Anca
0374 009 697
4 .Savinesti/Piatra Neamt:
Str Uzinei, nr 1, com Savinesti, jud Neamt
Sandu Hartan
0732 670 113
5. Fieni:
Str. Industriilor Nr. 18
Orlando Banica
0758 079 122 sau 0245 774 606
6. Tintesti:
com Tintesti DJ 203D Km 5-6 – Frasinu Park
Catalin Lungu
0730 710 225
7 .Tunari:
str Intrarea 1 Decembrie, nr 5
Tahu Iancu
0724 218 757
8.Timisoara:
Bld Constructorilor nr 1
Dl Voicu Vasile
0756 065 624
9. Iasi:
Calea Chisinaului, nr 29 (fostul TEROM)
Viorel Turculet
0721 753 055
10. Buhusi:
str Libertatii nr 36
Vica Blanaru
0742 088 628
11 .Iasi :
str Cazangii nr 2 ( de contactat telefonic inainte de a ajunge la centru)
Nadejde Robert
0751 138 232
12 .Valenii de Munte :
strada George Enescu nr. 36A
Andreiu Constantin
0730 108 505
13 .Voluntari :
Bl Voluntari nr 74 ( in spatele primariei Voluntari)
Stefan Marian
0762 775 761
14 . Ciolpani :
str Stadionului
Ionita Constantin
0757 603 555
15 .Sacalaz :
str a –IV –a ( vizavi de Primaria Sacalaz)
Moloce Aurel
0741 954 720 sau 0735 322 169
16 .Calarasi:
str Locomotivei (vizavi de SC Eliza CimImpex SRL)
0723 701 491
17 .Tulcea :
str Atelierelor( zona Dallco sector cadastral 26139)
Pota Florin
0745 252 949
18 .Bistrita :
str Zefirului nr 1
0263 234 165
19 . Alexandria :
str 1 Decembrie, langa parcare bloc F13
Catalin Berberi
0720 716 681


Lista produselor eligibile in actiunea TTG “ALEGE ELECTROLUX GREEN”,:
MAS.SP.RUFE:
-ELECTROLUX EWF106410W

MAS.SP.RUFE ELECTROLUX: EWFM126410W

MAS.SP.RUFE ELECTROLUX :EWF126110W

MAS.SP.RUFE ELECTROLUX: EWF126410W

MAS.SP.RUFE :ELECTROLUX EWF127413W

MAS.SP.RUFE :ELECTROLUX EWF146410W

MAS.SP.RUFE :ELECTROLUXEWF 127440W

MAS.SP.RUFE :ELECTROLUX EWF147440W

MAS.SP.RUFE:ELECTROLUX EWF127540W

MAS.SP.RUFE :ELECTROLUX EWN127540W

MAS.SP.RUFE: ELECTROLUX EWF147540W

MAS.SP.RUFE :ELECTROLUX EWN167540W

MAS.SP.RUFE: ELECTROLUX EWN148640W

MAS.SP.RUFE :ELECTROLUX EWS106410W

MAS.SP.RUFE:ELECTROLUX EWS106410S

MAS.SP.RUFE: ELECTROLUX EWS126410W

MAS.SP.RUFE: ELECTROLUX EWS126510W

MAS.SP.RUFE: ELECTROLUX EWS126540W

MAS.SP.RUFE :ELECTROLUX EWT 105410W

MAS.SP.RUFE : ELECTROLUXEWT 135210W

MAS.SP.RUFE : ELECTROLUX EWT 135510W

MAS.SP.RUFE : ELECTROLUX EWT 136540W

MAS.SP.RUFE :ELECTROLUX EWT 136640W

MAS.SP.RUFE : ELECTROLUX EWT 136580W

MAS.SP.VASE : ELECTROLUX ESF2450W

MAS.SP.VASE : ELECTROLUX ESF 43011

MAS.SP.VASE : ELECTROLUX ESF 45012

MAS.SP.VASE : ELECTROLUX ESF45030W

MAS.SP.VASE : ELECTROLUX ESF45030X

MAS.SP.VASE : ELECTROLUX ESF 63021

MAS.SP.VASE : ELECTROLUX ESF65040W

MAS.SP.VASE :ELECTROLUX ESF65040X

MAS.SP.VASE : ELECTROLUX ESF66070WR

MAS.SP.VASE : ELECTROLUX ESF66070XR


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://rombiz.forumgratuit.ro
 
Campanie buy-back Electrolux " ALEGE ELECTROLUX GREEN " ,perioada de desfasurare 01.10.2010-15.11.2010
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ELECTROCASNICE  :: Electrice si electrocasnice :: Regulamente promotii-
Mergi direct la: