ELECTROCASNICE

COMBINE FRIGORIFICE, FRIGIDERE, MASINI DE SPALAT, LAZI FRIGORIFICE, ARAGAZE, TV, LCD, IT&C
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 regulament “Ia decizia corecta!”

In jos 
AutorMesaj
rombiz
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 339
Data de inscriere : 27/08/2010
Varsta : 37

MesajSubiect: regulament “Ia decizia corecta!”   Dum Sept 05, 2010 5:02 pm

1. DENUMIREA ACTIUNII:
“Ia decizia corecta!”

2. PERIOADA DE DESFASURARE
Campania va incepe la 5 August 2010 si se va incheia la 15 Septembrie 2010
3. ARIA DE DESFASURARE
Campania se desfasoara la nivel national, in toate magazinele care comercializeaza electrocasnice marca Whirlpool, conform listei produselor eligibile.
4. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este adresata tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data de 5 August 2010 (prima zi a campaniei).
5. MECANISMUL CAMPANIEI
Pentru a participa la actiune, cumparatorul trebuie sa predea un echipament vechi mare * complet (nedezmembrat) fie la unul din centrele de colectare, fie la unul din magazinele participante la campanie, fie transportatorului care-i livreaza produsul nou la domiciliu, situatii in care el primeste la momentul cumpararii beneficiul valoric oferit in campanie.
Beneficiul in valoare de 100 ron ( cu TVA ) se acorda la achizitionarea unei noi masini de spalat rufe 6th sense marca Whirlpool atat cu incarcare frontala cat si cu incarcare verticala. El se acorda direct pe factura si se aplica la valoarea de raft a produsului.Tichetul / Voucherul este retinut la magazin odata cu plata facturii.
Beneficiul in valoare de 150 ron ( cu TVA ) se acorda la achizitionarea unei noi combine frigorifice Whirlpool sau a unui nou frigider Whirlpool de clasa energetica A+, el se acorda direct pe factura si se aplica la valoarea de raft a produsului.Tichetul / Voucherul este retinut la magazin odata cu plata facturii.
La predarea echipamentului vechi se retine cuponul de predare (sau copia voucherului), cu confirmarea primirii deseului in campul dedicat pe Tichet / Voucher, iar cumparatorul trebuie sa anunte vanzatorul INAINTE de intocmirea facturii ca are un Tichet / Voucher, pentru a-i fi dedus beneficiul valoric.
(*) Prin echipament vechi mari se intelege: frigidere cu 1 usa, frigidere cu 2 usi, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, vitrine frigorifice, masini spalat rufe,masini de spalat vase, cuptoare electrice, masini de gatit (purtatoare de taxe de timbru verde), indiferent de marca.
6. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca un participant sa fie considerat valid , trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:
1. Sa indeplinesca conditiile de la Sectiunea 5 a prezentului Regulament;
2. Sa predea un echipament vechi mare* , mentionat la punctul 6.
3. Sa achizitioneze in perioada actiunii o masina de spalat rufe 6th sense marca Whirlpool sau o combina frigorifica clasa energetica A+

7. RESPONSABILITATE
Organizatorii campaniei nu îşi asumă răspunderea pentru:
- Tichetele / Voucherele nefolosite pana la data de 15 Septembrie 2010 (ultima zi a campaniei).
- Tichetele / Voucherele distruse sau completate incorect sau incomplet.
Dovada de predare a echipamentului vechi il reprezinta Tichetul / Voucherul care trebuie sa fie corect completat, semnat si stampilat de cei care fac preluarea produsului uzat, conform situatiilor mentionate la punctul 6.
Predarea echipamentelor vechi de catre participanti unor persoane neautorizate exonereaza Organizatorii de orice raspundere si/sau obligatie fata de participantii respectivi.
Organizatorii nu vor fi responsabili de pierderea Tichetului / Voucherului, de instrainarea lui si de prezentarea unor copii, deteriorate sau falsificate si nici nu vor fi obligati sa acorde bonificatia pe baza unor astfel de Tichete / Vouchere care nu intrunesc toate conditiile prevazute in aceste Conditii de participare pentru a fi validate.
8. FORTA MAJORA
Pentru scopul acestor Conditii de participare, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizatori si a carui aparitie pune pe acestia din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Conditiilor si care poate interzice sau modifica termenii acestora, etc.
Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorilor din motive independente de vointa lor, impiedica sau intarzie total sau partial executarea acestor Conditii si continuarea campaniei, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor lor pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorii, daca invoca forta majora, sunt obligat sa comunice participantilor cumparatori, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acesteia.
9. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizatori si participantii cumparatori, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul oricarui Organizator.
10. CLAUZE FINALE
Prezentul Regulament pentru cumparatorii din actiunea “Ia decizia corecta”, vor fi disponibile in magazinele participante la campanie.
12. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin înscrierea la promotie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Participantii trebuie sa-si declare datele personale, pentru a utiliza voucherul si pentru a beneficia de reducere.
Inscrierea la promotie reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Asociatia RoRec inregistrata ca operator de date cu caracter personal in scopul de marketing, reclama , publicitate si statistica, precum si buna desfasurare a promoţiei.
Participantilor la campania promotional le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.
Pentru exercitarea acestor drepturi, participantul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, Bdul Ficusului nr 40, sect1, Bucuresti,RO - 013975, in atentia departamentului PR Comunicare. De asemenea, participantului ii este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei.
Page 3 of 3
Asociaţia Română pentru Reciclare Bdul. Ficusului, nr.40, sector 1, 013975 Bucureşti - România
Tel. (+40-21) 232.71.82 Fax. (+40-21) 232.71.81 e-mail: office@rorec.ro www.rorec.ro
Lista produselor eligibile in campania “Ia decizia corecta“:
Nr.Crt.
DENUMIRE PRODUS
Cod Produs
Produs 1
Frigidere si combine frigorifice Whirlpool
Toate modelele de clasa A+
Produs 2
Masini de spalat rufe Whirlpool (cu incarcare frontala sau verticala )
Toate modelele cu “al 6-lea simt “
Bucuresti, 3 august 2010
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://rombiz.forumgratuit.ro
 
regulament “Ia decizia corecta!”
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ELECTROCASNICE  :: Electrice si electrocasnice :: Regulamente promotii-
Mergi direct la: