ELECTROCASNICE

COMBINE FRIGORIFICE, FRIGIDERE, MASINI DE SPALAT, LAZI FRIGORIFICE, ARAGAZE, TV, LCD, IT&C
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 regulament “Arctic iti face viata mai usoara! Recicleaza acum!”,perioada de desfasurare a campaniei : 09.08.2010-10.09.2010

In jos 
AutorMesaj
rombiz
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 339
Data de inscriere : 27/08/2010
Varsta : 37

MesajSubiect: regulament “Arctic iti face viata mai usoara! Recicleaza acum!”,perioada de desfasurare a campaniei : 09.08.2010-10.09.2010   Dum Sept 05, 2010 5:01 pm

1. DENUMIREA ACTIUNII
“Arctic iti face viata mai usoara! Recicleaza acum!”
2. PERIOADA DE DESFASURARE
Cu incepere de la 9 August pana la 10 Septembrie 2010
3. ARIA DE DESFASURARE
Actiunea se desfasoara la nivel national, in toate magazinele Auchan, Rombiz si Electrohome care comercializeaza electrocasnice conform listei produselor eligibile Arctic
4. DREPTUL DE PARTICIPARE
Programul este adresat tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data de 9 AUGUST.
5. MECANISMUL PROGRAMULUI
Pentru a participa la actiune, cumparatorul trebuie sa predea un echipament vechi mare * complet (nedezmembrat) fie la unul din centrele de colectare, fie la unul din magazinele participante la program, fie transportatorului care-i livreaza produsul nou la domiciliu, situatii in care el primeste la momentul cumpararii beneficiul valoric aratat in tichet (*) ori voucher.
Beneficiul, in valoare fixa de 100 ron ( cu TVA ) se acorda la achizitionarea unui nou echipament FRIGORIFIC, marca ARCTIC, din clasa A+ (cf listei produselor eligibile), el se acorda direct pe factura si se aplica la valoarea de raft a produsului. Tichetul/voucherul valoric in original este retinut la magazin odata cu plata facturii. La predarea echipamentului vechi se retine cuponul de predare (talonul detasabil), cu confirmarea primirii deseului in campul dedicat pe tichet/voucher, iar cumparatorul trebuie sa anunte vanzatorul inainte de intocmirea facturii ca are un tichet valoric, pentru a-i fi dedus beneficiul cuvenit.
(*) Prin echipament vechi mare se intelege: frigidere cu 1 usa, frigidere cu 2 usi, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, vitrine frigorifice, masini spalat rufe,masini de spalat vase, indiferent de marca.
6. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca un participant sa fie considerat valid , trebuie sa intruneasca concomitent urmatoarele conditii:
1. Sa indeplinesca conditiile de la Sectiunea 5 a prezentelor Conditii;
2. Sa predea un echipament vechi in oricare din situatiile mentionate la punctul 6.
3. Sa achizitioneze in perioada actiunii un echipament din lista produselor eligibile, contra predarii unui DEEE.


7. RESPONSABILITATE
Organizatorii actiunii nu îşi asumă răspunderea pentru:
- Tichete/vouchere nefolosite pana la data de 10 SEPTEMBRIE 2010.
- Tichetele/vouchere distruse sau completate incorect sau incomplet.
Dovada de predare a echipamentului vechi il reprezinta tichetul/voucher, care trebuie sa fie corect completat, semnat si stampilat de cei care fac preluarea produsului uzat, conform situatiilor mentionate la punctul 6.
Predarea echipamentelor vechi de catre participanti unor persoane neautorizate exonereaza Organizatorii de orice raspundere si/sau obligatie fata de participantii respectivi.
Organizatorii nu vor fi responsabili de pierderea tichetului/voucher, de instrainarea lui si de prezentarea unor copii, deteriorate sau falsificate si nici nu vor fi obligati sa acorde bonificatia pe baza unor astfel de tichete ori voucehre, care nu intrunesc toate conditiile prevazute in aceste Conditii de participare pentru a fi validate.
8. FORTA MAJORA
Pentru scopul acestor Conditii de participare, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizatori si a carui aparitie pune pe acestia din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Conditiilor si care poate interzice/ modifica termenii acestora, etc.
Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorilor din motive independente de vointa lor, impiedica sau intarzie total sau partial executarea acestor Conditii si continuarea actiunii, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor lor pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorii, daca invoca forta majora, sunt obligati sa comunice participantilor cumparatori, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acesteia.
9. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizatori si participantii cumparatori, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.
10. CLAUZE FINALE
Prezentele Conditii de participare pentru cumparatorii din actiunea TTG “Arctic iti face viata mai usoara! Recicleaza acum!”vor fi disponibile in magazinele participante la actiune.

11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin înscrierea la promotia “Arctic iti face viata mai usoara! Recicleaza acum!” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participantii trebuie sa-si declare datele personale, pentru a utiliza voucherul si pentru a beneficia de reducere.
Inscrierea la promotie reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Asociatia RoRec inregistrata ca operator de date cu caracter personal in scopul de marketing, reclama , publicitate si statistica, precum si buna desfasurare a promoţiei “Arctic iti face viata mai usoara! Recicleaza acum!”.
Participantilor la campania promotionala “Arctic iti face viata mai usoara! Recicleaza acum!” le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.Pentru exercitarea acestor drepturi, participantul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociatia Romana pentru Reciclare-RoRec, Bdul Ficusului nr 40, sect 1, Bucuresti,RO - 013975, in atentia departamentului PR si Comunicare. De asemenea, participantului ii este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei.
Lista produselor eligibile in actiunea “Arctic iti face viata mai usoara! Recicleaza acum!”
Nr.Crt.
DENUMIRE PRODUS
Cod Produs
Produs 1
aparate frigorifice, clasa A+, marca ARCTIC
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://rombiz.forumgratuit.ro
 
regulament “Arctic iti face viata mai usoara! Recicleaza acum!”,perioada de desfasurare a campaniei : 09.08.2010-10.09.2010
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ELECTROCASNICE  :: Electrice si electrocasnice :: Regulamente promotii-
Mergi direct la: